< tilbage 13-03-2023 - 19:22

Herning 2023 - What a week!

Flere kårede hingste, her i blandt 2 præmiehingste...

Det har Hesselhoej været en uforglemmelig uge i Herning!


3 kåret hingste, her i blandt 2 præmiehingste.

 

Følgende opnåede kåring:

 

  • Solution Unik, avlet og ejet Stutteri Unik v. Morten Skov, blev kåret som Præmiehingst! Solution vil stå til rådighed for avlerne her på Hesselhoej. 
  • Søbakkehus First Mover, avlet og Ejet af Stutteri Søbakkehus v. Agnete Holmsted, blev også kåret med blandt andet 9 i trav! First Mover vil også stå til rådighed for avlerne her på Hesselhoej.
  • Hesselhoej Double Up imponerede alt og alle og blev også udnævnt præmiehingst med 9 i helhed og han fik de højeste karakter af alle hingste! Double Up blev belønnet med intet mindre end 9,5 for skridt 9,5 for trav og 9 for galop! Double Up vil selvfølgelig også stå til rådighed for avlerne her på Hesselhoej.


𝐔𝐧𝐠𝐡𝐞𝐬𝐭𝐞𝐜𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐯𝐚𝐫 𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 
I unghestechampionatet deltog Anders med 3 heste.

  • Ravinas Sebastian blev placeret som nr. 4 efter 3 rigtig flotte ture! Sebastian imponerede testrytter Cathrine Dufour, som gav ham 9,5 for ridelighed og 9 for kapacitet! Sebastian er avlet af Evy Lund Kvernes og ejet af Cathrine Rasmussen.
  • Worres Destiny blev placeret som nr. 5. Destiny overbeviste både dommer og testrytter om, at han var en hest for fremtiden - dette resulterede i, at dommer og testrytter belønnede ham med 9 for ridelighed og 9 for kapacitet. Destiny er avlet af Stutteri Worre og ejet af Hesselhoej.
  • Søbakkehus Manilla gjorde nogle flotte og stabile ridt, og blev placeret som nr. 16 ud af 52. Også her var testrytter Cathrine Dufour imponeret og gav hende 9 for ridelighed og 8,5 for kapacitet. Manilla er avlet og ejet af Stutteri Søbakkehus v. Agnete Holmsted.

En bemærkelsesværdig præstation af Anders, der fik 2 heste i top 5 i suverænt stærkt felt! Og som den eneste kvalificerede Anders 3 heste til testrytter. 

 

< Tilbage