< tilbage 22-03-2023 - 18:15

8 heste solgt!

Vi oplever stigende efterspørgsel...

Flere spændende salgsheste, har fundet ny ejer igennem Hesselhoej de seneste 14 dage. 

 

Tuppence Fly, som blev solgt, efter blot en måneds annoncering og ridning her på Hesselhoej. Køberen købte allerede i sommers 2022 hendes første hest hos Hesselhoej, og har nu også valgt, at købe hendes anden hest her hos Hesselhoej. 

 

Stjærkjærs Don Diablo(avlet af Stutteri Stjærkjær), som er efter Hesselhoej Donkey Boy.  Han kom ind i ridning og kommision, på betingelse af vores avlerfordele, hvor der tilbydes 20% på "ridning", hvis afkommet er efter en af vores nuværende eller tidligere avlshingste. 

 

Vores samarbejdspartner, Stutteri Søbakkehus har tillige fået solgt tre heste de seneste 14 dage igennem Hesselhoej.

Søbakkehus Dustin, efter Hesselhoej Donkey Boy, blev solgt til en fransk rytter. 

Søbakkehus Daytona, efter Quaterhit, kom til Hesselhoej for videreuddannelse og kommision, og nu solgt til Kohlschmidt Dressage. 

Dertil har Hesselhoej har valgt, at invistere Søbakkehus First Mover, som i forrig weekend blev kåret i Dansk Varmblod og som nu vil stå til rådighed for avlerne her på Hesselhoej. 

 

Vores mangeårige faste kunder, Dorte og Steen F. Andersen, sendte deres egenavl, Yellowstone, efter Janeiro Platinum, i ridning m. salg for øje - og er nu solgt til en svensk rytter. 

 

Hesselhoej Spotify, efter Springbank II/Dream Boy, der sidste år blev fremstillet v. hingstekåring i Herning, er nu solgt til Sjælland. Spotify vil nu forsætte sin videreuddannelse ved Andreas Larsen i Fredriksværk. 

 

Sidst, men ikke mindst, er den nykåret præmiehingst, Solution Unik blevet solgt!

Solution Unik, avlet af Stutteri Unik v. Morten Skov, kom til Hesselhoej for tilridning, klargøring og fremstilling til hingstekåring. 

Solution er solgt til Blue Hors, hvor han også vil stå til rådighed for avlerne. 

 

Hesselhoej, ønsker avlerne, sælgerne og køberne stort tillykke med handlerne! 

Vi glæder os meget til, at følge dem fremadrettet. 

Se flere nyheder <