Anders driver og ejer Hesselhoej.dk.

Rigtig mange flotte resultater på pony er det blevet til og nu går det videre på hest. Anders har vundet sølv ved DM i springning, både for children og på pony. ligeledes har han vundet sølv til DM for junior og året efter blev det til guld, han var med på det vindende hold til Nordisk Mesterskab på Vilhelmsborg 2019 hvor han fik sølv individuelt.
Anders har redet LA1 til over 80% og har også allerede redet S-dressur på 9 forskellige heste. Han har som bare 14-årig haft debut i Intermediare II, Grand Prix og Grand Prix Special på Hoeck's Cididada. Anders har også flere gange vundet Grand Prix og Grand Prix special til landstævne og inden han fyldte 17 år havde han redet Grand Prix på 3 forskellige heste.

Anders har også haft stor succes i de danske championater. I 2019 blev han ved DRF 4 års championat på Blue Hors nr. 2 med Highfive fuglsang, i 2020 kvalificerede Anders 5 heste til DRF championats finaler, han var dermed den rytter med flest kvalificerede heste, her vandt han både 4 års championat med Hesselhøj Downtown og 5 års championat på Highfive Fuglsang. I 2020 havde Anders 2 heste udtaget til Verdensmesterskaberne for ungheste i Verden, dette blev som bekendt aflyst på grund af Corona pandemien.

Anders red i 2018 Hesselhøj Gnags, som blev solgt for 125.000 Euro på auktionen i Herning, og i 2019 red han Hesselhøj Downtown som blev budt op til over en million kr. I 2020 fik Anders kåret sin første hjemmeavlede hingst, Hesselhøj Captian Morgan Der blev kåret som præmie hingst, Captian Morgan blev senere blev nr. 2 ved materialprøven i Danmark.

I 2019 blev Anders tildelt Hestens Værns mønstringsmedajle ved hingstkåringen i Herning og i 2020 blev han udnævnt til "Vorführer des jahre" ved Trakehner kåringen i Tyskland.


Hesselhøj Gnags under aktionen i Herning.
Hesselhøj Gnags under aktionen i Herning.
Zwobber til DM 2020
Zwobber til DM 2020