Hesselhoej Rock A Billy

Dansk Varmblod Svensk Varmblod Oldenborg
Hesselhoej Rock A Billy
Hesselhoej Rock A Billy

Navn: Hesselhoej Rock a Billy
Avler: Jane og Erik Bech Jensen, Østbirk
Ejer: Hesselhoej.dk

F: Revolution, DVH1234
MF: Blue Hors Hertug, DVE 700

171 cm i stang
Født: 2017
Forædlingsprocent 36,2%
Fri for FFS (negativ)
Kåret i: Dansk varmblod, Svensk varmblod og Oldenburger verband.

Pris for bedækning
1. rate: 1500,- + moms (Forfalder første gang der bestilles sæd)
2. rate (ved 70 dages drægtighed): 3500,- + moms
En hingst i verdensklasse med gangarter ud over det sædvanlige!
Rock A Billy er efter Revolution, der selv vandt 4, 5 og 6 års championat og guld ved UVM i 2018! Rock A Billy kommer ligeledes ud af en stærk hoppestamme, der blandt andet tæller flere kårede hingste, ”årets hoppe”, DM-vindere og landsholdsheste. Af samme hoppestamme finder man også Hesselhoej Donkey Boy, der som eneste nogensinde har vundet Championatsfinalerne i Danmark, som både 4, 5, 6 og 7 års. Hesselhoej Rock A Billy er et tydeligt bevis på at avl ikke er tilfældigt.


Video fra 2024:
Afkom efter Hesselhoej Rock A Billy:

Beskrivelse

  • Ridelighed i topklasse
  • Hesselhoej Rock A Billy er testet negativ for WFFS og er altså ikke bærer af genet.
  • Ud af Danmarks stærkeste og mest præstationsstærke afstamning.
  • Tydeligt bevis på at avl ikke er tilfældigt.


Hesselhoej Rock A Billy er en verdensklasse hingst med gangarter ud over det sædvanlige. Men Rock A Billy har det ikke fra fremmede, hans hoppestamme tæller nemlig flere kårede hingste, årets hoppe, DM-vindere og landsholdsheste.
Rock A Billy er efter Revolution der selv vandt 4, 5 og 6 års championat, han vandt guld som 5 års ved UVM og året efter vandt han sølv som 6 års. På morsiden finder vi Blue hors Hertug, der selv var succesfuld i unghesteklasser under Lars Petersen. Ud af samme hoppestamme finder man også Hesselhøj Donkey Boy der som eneste hest nogensinde har vundet Championatsfinalerne i Danmark både som 4, 5, 6 og 7 års. Hesselhøj Donkey Boy var præmiehingst som 3 års og vandt efterfølgende sin materialprøve, han vandt bronze ved UVM som 5 års og sølv ved UVM som 7 års. Hesselhoej Donkey Boy er også far til UVM guld og sølvmedaljevinder Hesselhoej Down Town. Af samme hoppestamme kommer også DM vinder 2014 Fituo L han var også en del af det danske landshold der repræsenteret Danmark ved VM i 2014. I hoppestammen finder man også Legendariske Stigma der som den eneste nogensinde er blevet udnævnt til årets føl, årets 2 års hoppe og årets hoppe. I alt finder man 7 Grand Prix heste i hoppestammen, heriblandt de 3 landsholdsheste Tallents Wellsley og Fitou L, samt Lis Hartels Drumfire, udover de 7 Grand Prix heste, finder man også hele 9 S- og A-heste i dressur, ligesom man finder 6 elitehopper samt 7 medalje hopper. Hessselhoej Rock A Billy er et tydeligt bevis på at avl ikke er tilfældigt.


Revolution (DVH 1234) Rocky Lee (DE) Rock Forever I Rockwell
Lady Sunshine
Juicy Justinian XX
Ranessa
Rochelle (DE) Rouletto Romino
Narwan
Wachau Wendenburg
Dalla
Silke (RDH) Blue Hors Hertug (DVE 700) Schwadroneur Arogno
Schwalbenburg
Hellas Donauwind
Hertha
It's me (EBRDH 4498) Leonardo II (DVE319) Lord
Felica
Madigan L. (EDH 3300) Maraton
Pinhead