Hesselhoej Double Up

Dansk Varmblod Svensk Varmblod Hannoveraner
Hesselhoej Double Up
Hesselhoej Double Up

Navn: Hesselhoej Double Up
Avler og ejer: Hesselhoej.dk

F: Hesselhoej Donkey Boy (DVE 1199)
MF: Tailormade Lancelot (DVH 975)

Født: 2017
170 cm i stang.
Forædlingsprocent: 30,3%
FFS: Positiv
Kåret i: Dansk varmblod, Svensk Varmblod og Hannoveraner verband.


Pris for bedækning
1. rate: 3500,- + moms (Forfalder første gang der bestilles sæd)
2. rate (ved 70 dages drægtighed): 6000,- + moms

Hesselhoej Double Up blev kåret som præmiehingst med 9 i helhed og kåringens højeste karaktere!

Han fik:

9,5 for skridt

9,5 for trav

9,0 for galop

Double Up har har som den eneste hingst i Danmark 4 Grand Prix hingste i lige linje, selv har han ubegrænset kapacitet og bevægelsespotentiale!

I 2021 imponerede Double Up dommerne og vandt championatskvalifikationen med hele 920 point! I 2023 var han i finalen ved UVM for 6 års.
Hesselhoej Double Up er ud af en unik stamme, med præstationer i særklasse! I hoppestammen finder man blandt andet guldmedaljehopper, elitehopper, Grand Prix heste, championatsvinder og meget mere!
Værd at nævne er særligt MM sølvmedaljehoppe Søbakkehus Mia-Bella, som vandt 4 års championatsfinalen og senere gik Grand Prix. Mia-Bella har samtidig sat et unikt præg på avlen.

Double Up er en hest, som absolut hører til hos verdenseliten.Video fra 2024:

Hesselhoej Double Up er en hingst som hører til den absolutte verdens elite og med hele 4 Grand Prix Hingste i lige linje, man finder også helt exceptionelt 7 Grand Prix heste i de første 3 led af afstamningen.

I 2021 imponerede Double Up dommerne og vandt egnethedstesten med hele 920 point!
Hesselhoej Double Up er ud af en unik stamme, med præstationer i særklasse! I hoppestammen finder man blandt andet guldmedaljehopper, elitehopper, Grand Prix heste, championatsvinder og meget mere!

Faren er Hesselhøj Donkey Boy der som eneste hest nogensinde, har vundet Championatsfinalerne i Danmark både som 4, 5, 6 og 7 års. Hesselhøj Donkey Boy blev udnævnt præmiehingst som 3 års og vandt efterfølgende sin materialprøve. Derudover vandt han bronze ved UVM som 5 års og sølv ved UVM som 7 års. Efterfølgende er han som en af de yngste hingste nogensinde blevet udnævnt til elitehingst, i en alder af blot 8 år. Hesselhoej Donkey Boy er også far til UVM guld og sølvmedalje vinder Hesselhoej Down Town.

Morfar Tailormade Lancelot er international Grand Prix hest og har været en del af det engelske bruttolandshold.

Oldefar Blue Hors Don Schufro behøver næppe nærmere introduktion. Han er tidligere Danmarksmester og OL bronze medalje vinder og så har han været nummer 1 på det tyske dressurindeks for avlshingste 10 gange. Han er far til Legendariske Weihegold og han har haft mere end 100 afkom i international sport.

I 4 led kommer årets hingst 1999 Midt West Ibi Light. Han deltog selv ved olympiaden i Atlanta og ligger i afstamningen på utrolig mange top heste, heriblandt årets hoppe Lyndelygaards Mai Tai som stadig har det højeste afprøvningsresultat nogensinde. Hun er også oldemor til Hesselhoej Double Up.

Hoppestammen er helt unik og der findes ikke mange andre hingste med en så præstations stærk stamme.

Moren Søbakkehus Miami er helsøster til Søbakkehus Lady Gaga, Lady Gaga er mor til Præmiehingsten Hesselhoej Gnags der blev solgt på Dansk Varmblods Auktion til 1.250.000 DKK som den anden dyreste hingst nogensinde! Halvsøster til Miami, Søbakkehus Mia Amore er mor til Ungheste championatsvinder 2022 og UVM finale deltager Søbakkehus Maude, hun er også mor til søbakkehus Delayed der var finale deltager i 4 års championatet. Søbakkehus Miami er selv mor til Hesselhoej Dream der har været udtaget som Reserve til UVM og deltaget ved Championatsfinalerne som både 4,5 og 6 års.

Mormor er sølvmedalje hoppe Søbakkehus Mia Bella. Hun vandt selv helt exceptionelt 4 års championatet og gik senere Grand Prix under Joachim Thomsen. I avlen er hun mormor til 4 championatsfinale deltagere, 3 kårede hingste heraf 2 præmiehingste og en unghestechampionatsvinder.

Oldemor Lyndelygaards Mai Tai var selv årets hoppe og har stadig det højeste afprøvningsresultat nogensinde.

Double Up er en hingst, som absolut hører til hos verdenseliten.

Hesselhøj Donkey Boy (DVE 1199) Era Dancing Hit (DVH 1077) Uno Don Diego (DVH 908) Dressage Royal
Uno Frederica
Sumatra Hit (ERDH) Sandro Hit
Cinderella
Søbakkehus Kamilja (ERDH) Milan (DVH 682) Michellino
Chianti Skovvang
Khiwa L (ERDH) Kawango
Amadi Nørgaard
Søbakkehus Miami
(RDH)
Tailormade Lancelot
(DVH 975)
Lordanos Landos
W-Ashley
Ginastera Ginsberg
Dakota
Søbakkehus Mia Bella
(ESRDH)
Blue Hors Don Schufro (DVE 690) Donnerhall
Fiesta
Lindelygaards Mai-Tai
(EGRDH)
MIDT-WEST IBI-LIGHT (DVE 360)
Lena
EDS
      Dansk Varmblod